.

  Wij verzorgen praktijklessen in de categorie B (personenauto) in Heerlen en omgeving.
Gedurende de opleiding wordt u opgeleid door een vaste instructeur. Geduld, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak (maatwerk) staan hoog in het vaandel. Een goede sfeer en goed lesmateriaal zijn van groot belang voor de resultaten!

 Tijdens je opleiding zul je in principe steeds met één en dezelfde instructeur en lesauto werken. Ons lestarief is gebaseerd op 60 minuten, indien gewenst spreken we ook lessen van 90 minuten of langer af.
 Tijdens je opleiding word je eerst vertrouwd gemaakt met het voertuig. Daarna leer je de theoretische kennis via een stappenplan om te zetten in een praktische uitvoering.

 Je instructeur houdt nauwkeurig jouw persoonlijke instructie-vorderingenkaart bij. Binnen de kortst mogelijke tijd heb je een opleiding op maat gevolgd, die je op je examen een prima kans van slagen biedt.

 Tot slot kun je ervoor kiezen je rijbewijs is kortere tijd te halen, door een compactopleiding (spoedopleiding) te volgen.
 Ons doel is een opleiding op maat te verzorgen. Om dit te bereiken kies je zelf de opleiding die bij je past, waarbij wij jou adviseren. Eenmaal met je opleiding bezig, vragen wij je om eventuele vragen of problemen direct met je instructeur te bespreken.

.